Regnskab

Er du træt af papirer der flyder rundt omkring og skal samles i de rigtige bunker, for at de kan bruges? Så er du landet det rigtige sted. Jeg kan hjælpe dig ind i fremtiden ved at få digitaliseret alt, der KAN digitaliseres. På den måde bliver hverdagens bogholderi, regnskab og administration meget nemmere.

Det digitale indtog – også i regnskabsverdenen – har gjort en del af de tunge tasteopgaver med hensyn til virksomhedens bilag overflødige. Mange gode programmer tilbyder både det ene og det andet – og jeg bevæger mig fint rundt på de forskellige platforme. Skal vi finde ud af, hvad dit behov er?

Er  opgaverne vokset jer over hovedet, sammen med virksomhedens vækst, eller skal virksomheden føres professionelt og sikkert ind i den digitale verden på regnskabsfronten? Så står jeg klar med erfaring og et godt øje for den røde tråd, så vi finder en løsning, der passer lige præcis til jer.

Måske er tal, regnskaber, regler og paragraffer noget, der sætter dine hjerneceller på overarbejde. Med mig, får du en sparringspartner, der er kendt for at kunne se de mere direkte veje, så vi får skabt de tal, du har brug for til at skabe resultater med i din virksomhed.

Må jeg stille dig nogle spørgsmål?

  • Har din virksomhed de effektive rutiner, der skal til, for at det hele spiller?
  • Er der områder af dine bogføringsaktiviteter, vi kan optimere?
  • Hvem tjekker din e-boks?
  • Hvem rykker dine kunder for betaling?
  • Føler du, at du skal ansætte flere nye medarbejdere, for at holde styr på det hele?
  • Skal vi kigge dine programmer og værktøjer igennem?
  • Giver opsætningen af din kontoplan mening for dig?

Med en god snak om dig og dit firmas behov i forbindelse med administration og regnskab, finder vi hurtigt ud af, om vi er et match og hvad jeg kan tilbyde.

Tag telefonen og giv mig et kald. Det er ganske uforpligtende.

Vores systemer

”Det dobbelte bogholderi” stammer helt tilbage fra det 13. århundrede, og det er den teknik, vi hos Lindvig & Co. bruger i dag til at registrere regnskabsmæssige posteringer. Alle regnskabssystemer bygger på denne metode, så kan man debet og kredit, er det ikke svært at lære et regnskabssystem at kende.

Vi bruger systemerne E-conomic, Billy, Dinero blandt flere, og vi er ikke bange for at tage andre i brug, da vi kan vores debet og kredit. Med andre ord dækker vi dig og dit regnskab helt ind, hvis du vælger os som din regnskabskonsulent. Vi tilpasser altid systemet til din virksomheds behov.

Lad os tage en snak

Kontakt din regnskabskonsulent

Er du interesseret i at få hjælp af en regnskabskonsulent til dit regnskab og din administration? Så er hjælpen ikke langt væk. Udfyld vores kontaktformular nedenfor med dine informationer, ring på tlf. 52 30 33 11 eller skriv til mailen mail@lindvigco.dk – så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Scroll to Top