Kontakt

Ring til mig for en uforpligtende samtale – Det er ganske GRATIS – 52 30 33 11

Lige meget hvor du befinder dig i det danske land, så kan jeg hjælpe dig. Du er velkommen her hos mig, jeg kan komme til dig eller vi kan mødes online og få gang i vores samarbejde.

Du kan også udfylde kontakt-rubrikken nedenfor – så hører du fra mig indenfor 24 timer på hverdage.

For nogle er den regnskabsmæssige del af virksomhedens opgaver ”det sure”, noget der bare SKAL overstås, men sådan er det ikke for mig.

Regnskabet er ”det sjove”. Det er nemlig meget mere end at debitere, kreditere, momse og lave løn. Regnskabet er dit værktøj til at styre driften med. Og det er den del jeg særligt brænder for.

”Det sjove for mig, er at bruge min erfaring til at åbne op for nye muligheder. Der findes en digital gavebod,  der kan  håndtere de ”mere kedelige” rutiner i hverdagen. Dem vil jeg gerne introducere dig for.”

”Jeg er et menneske i bevægelse og nysgerrig på livet. Helt optimalt er det, når jeg fx kan kombinere mit medlemskab af Mindvalley (personlig udvikling) til at optimere både mig selv, privat – og mine kunder professionelt.” 

”Lindvig og Co. støtter SOS Børnebyerne. Børn og børns vilkår og muligheder i verden står mit hjertet meget nært. Jeg har haft det privilegie at besøge en børneby i Gambia 2 gange – og det gik lige i hjertet på mig.”

Scroll to Top